Cvetanović posetio porodicu Randjelović u Strojkovcu

Izvor: JUGpress.com, 17.Mar.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović posetio porodicu Randjelović u Strojkovcu

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca  Goran Cvetanović posetio je danas  poljoprivredno gazdinstvo porodice Ranđelović u Strojkovcu.

Ova porodica se već duže od decenije bavi uzgajanjem različitih vrsta voća.

Uzgajaju kruške, jabuke, šljive, višnje, vinovu lozu a poseduju malu hladnjaču za skladištenje voća

Uz pomoć subvencija , koje dodeljuje grad, modernizovali su sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za navodnjavanje , čime su dodatno unapredili svoje poslovanje.

” Želja nam je da to blago koje nam je priroda podarila iskoristimo na što bolji način. Verujem da su za uspeh u tome potrebni ljudi poput članova porodice Ranđelović, koji žele da ostanu na selima i vredno rade, kao i stalna podrška grada i države da ostvare svoje ciljeve. Iz tih razloga, mi smo ove godine povećali izdvajanja za poljoprivredu na 160 miliona, a osim subvencija trudićemo se da poljoprivrednim proizvođačima unapredimo i putnu infrastrukturu i dodatno zaštitimo njihove obradive površine od vremenskih nepogoda,“ rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.