Cvetanović posetio DCP Hemigal

Izvor: juGmedia, 05.Feb.2016, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović posetio DCP Hemigal

LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa svojim saradnicima posetio je fabriku kozmetike „DCP Hemigal“ koja nakon 20 godina postojanja danas upošljava 108 radnika i proizvodi preko 130 kozmetičkih proizvoda.

Reč je o protokolarnoj poseti prvog čoveka Leskovca ovoj kompaniji jer, kako je rečeno, lokalna samouprava je samo u protekloj godini učinila sve što je u njenoj moći da pomogne boljem >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << poslovanju fabrike.

„Rešili smo putnu infrastukturu. Tekstilna ulica, gde se nalazi njihov proizvodni pogon, danas je osvetljena, asfaltirana i sređena. A to je najbitnije svim njihovim poslovnim saradnicima, uređen put do proizvoda koji kupuju“, istakao je Cvetanović.

DCP Hemigal teži vodećoj poziciji na tržištu Srbije, Crne Gore, a najviše izvozi na teritoriju Bosne i Hercegovine i osvaja tržišta Hrvatske.

Trenutno pokušava da se kao ozbiljan konkurent plasira na tržište zemalja Evropske unije.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.