Izvor: JUGpress.com, 11.Jul.2023, 23:07

Cvetanović otvorio kupališnu sezona i na bazenu u Grdelici

LESKOVAC

Ovogodišnja sezona kupanja na bazenu u Grdelici je počela, a otvorio ju je gradonačelnik Goran Cvetanović, koji podseća da je 2015. godine uloženo oko milion dinara za ugradnju novih filtera za prečišćavanje vode, da je adaptirana zgrada koja se nalazi na samom kupalištu, sanirana je ograda, sređene su prostorije restorana, kao i prilaz bazenu, izgrađeni su novi sanitarni čvorovi.

„Grdelički >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bazen snabdeva se vodom iz Rupske reke, dok se postojeći filteri redovno prečišćavaju i održavaju čistim. O kvalitetu vode i ove godine brinuće Zavod za javno zdravlje Leskovac, koji redovno kontrolište kvalitet i ispravnost vode. Plivanje je odlična fizička aktivnost, pogodna za sve, bez obzira na starost ili kondiciju, koja će učiniti da izgledate, ali što je bitnije, i da se osećate bolje, kao i da značajno ojačate imuni sistem.“

Nenad Mladenović, predsednik mesne zajednice Grdelica, kaže da je siguran da će svi zainteresovani uživati i naći spas od letnjih vrućina kraj grdeličkog bazena.

Bazen će raditi svakog dana od 10-18 časova. Cena karte za odrasle je 200 dinara, dok je za decu 100 dinara. (kraj) IS/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.