Izvor: JUGpress.com, 11.Jul.2020, 09:25

Cvetanović otvarao 133 metra asfalta, koronu u Leskovcu nije ni pomenuo

LESKOVAC

Za 133 metara asfalta u uskoj ulici Branka Radičevića, za šta je iz budžeta izdvojeno 1,9 miliona dinara , stanovnici su čak tri puta morali da idu na “otvorena vrata” kod gradonačelnika Leskovca, rečeno je danas.

Asfalt je najzad stigao i u ovu ulicu u centru Leskovca a gradonačelnik Goran Cvetanović je rekao

Dobili su i novu vodovodnu mrežu, vrednost 1,7 miliona dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Cvetanović je rekao da je vodovodna mreža u Leskovcu stara preko pet decenija i da je u proteklih nekoliko godina u rekonstrukciju i izgradnju za 92 kilometara u šta je uloženo preko 750 miliona dinara .

„Nama su prioritet bile veće saobraćajnice poput ulica 28. mart, Svetoilijske i Mlinske, ali nismo zapostavili ni one manje ulice u kojima vodovodne cevi nisu menjane pola veka. Moram da pohvalim stanovnike ulice Branka Radičevića zbog njihove upornosti, ali i strpljenja. Tri puta su dolazili na Otvorena vrata gradonačelnika sa istim zahtevom – da se zamene vodovodne cevi i asfaltira ulica”, rekao je Cvetanović.

Direktor Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić je rok za izvodjenje ovih radova bio 30 dana ali da su izvodjači taj posao uradili za 20 dana.

Cvetanović, koji se na konferenciji za novinare nije pojavljivao dvadesetak dana, nije govorio o situaciji sa koronom u Leskovcu iako je sve više osoba smešteno u kovid bolnici.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.