Cvetanović organizovao prijem povodom Dečje nedelje

Izvor: JUGpress.com, 04.Okt.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović organizovao prijem povodom Dečje nedelje

LESKOVAC

U sali Skupštine grada povodom Dečje nedelje gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović održao je prijem za decu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. Tom prilikom gostima je prikazan film u kome je prikazano sve što je lokalna samouprava uradila na rekonstrukcijama vrtića, škola, dečijih igrališta i terena za sport.

Gradonačelnik Cvetanović je nakon prezentacije odgovarao i na pitanja dece. Prvo pitanje je bilo da li vrtić može da se dobije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sobu za gimnastiku, na šta je gradonačelnik rekao da je od firme iz Rumunije dobio obećanje da će donirati „neke pare, pa ćemo mi taj novac usmeriti u dečiji vrtić“. Sledeće pitanje se odnosilo na mogućnost da vrtić dobije privatni autobus.

„Ne može, srce, jer to mnogo košta, a nema ni ko da vozi, jer su svi otišli da voze u Austriji i Sloveniji… A ne bi bilo korektno da samo vi imate autobus, a da ostali vrtići nemaju“ odgovorio je gradonačelnik Cvetanović, a onda je morao da da savet i na pitanje „šta treba da uradim kad porastem da bih bio gradonačelnik?“

„Treba da budeš kao što si i sad – da budeš hrabar, uporan, vredan, da mnogo učiš. Ja sam završio Gimnaziju, pa medicinu, pa sam doktor nauka… Mora mnogo, mnogo da se uči i mora svakog dana da se uči. Ja i dandanas svakog dana moram da nađem najmanje 30 minuta da nešto pročitam.“

Gradonačelnik je dobio i razne poklone, a nije izostalo ni zajedničko slikanje, nakon čega su deca i đaci imali prilike da vide kako izgleda kabinet gradonačelnika i svečana sala.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.