Izvor: JUGpress.com, 01.Okt.2020, 17:15

Cvetanović opet obilazio filmsku ekipu u Grdelici

LESKOVAC

Ekipa filma „Bilo jednom u Srbiji” snimanje filma obavlja na lokacijama u Grdelici, što je bio dovoljan razlog da gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa svojim saradnicima poseti filmski set i glumačku ekipu. On je tom prilikom podsetio da je na projektu angažovano samo iz Leskovca oko 120 ljudi.

„To mnogo znači našim ljudima. Dobiće platu, a pritom će osetiti duh Holivuda na neki leskovački >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << način. Nama je najbitnije ono što će kasnije da ostane za istoriju, a to je film o Srpskom Mančesteru, o ljudima koji su bili vedrog duha, koji su imali fantastičan intelektualni potencijal ii koji su imali osećaj za pravdu, ali i za biznis. Ovako će šira javnost bliže spoznati Leskovac.“

Gradonačelnik Cvetanović je iskoristio priliku i da porazgovara sa glumicma Nemanjom Oliverićem i Draganom Petrovićem Peletom, koji nisu krili zadovoljstvo što su deo ovog velikog projekta.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.