Izvor: JUGpress.com, 24.Maj.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović o saopštenju DS

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, danas je u Grdelici reagovao na saopđtene Gradskog odbora DS a U Leskovcu u kome se kako je naveo iznosi niz neistina na njegov , kao I rad njegovih saradnika, ali I Vlade Srbije.

On je podvukao da saopštenje nema potpis , tako da se ne zna ko iza njega stoji.

Povodom navoda u ovom sopštenju da je ,,reč o nevidjenoj pljački od pola milijarde dinara,, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << I da o tome tužilaštvo ćuti Cvetanović je kazao da je ovaj dug nastao u vreme kada je vlast u gradu vršila Demokratska stranka. U ovom nepotpisanom saopštenju , kako je naveo Cvetanović stoji I to da je opljačkana Apotekarska ustanova Išto je demantovao činjenicom da su svi zaposleni dobili otpremnine I da je u njoj ostalo još deset radnika.On je naglasio da su autori ovog saopštenja oni koji su zahvaljujući Apotekarskoj ustanovi razvili svoj privatni biznis I otvorili svoje apoteke.

On je demantovao I navode iz saopštenja ,, da je prvi put u istoriji putem kumovskih veza otuđeno gradskog graževinsko zemljište putem prava preče kupovine,,.

Cvetanović se osvrnuo I na navode da se spomenik Tomi Zdravkoviću izmešta zato štpo gaje postavila prethodna vlast I naglasio da je izmeštanje potrebno radi izgradnje gradskog trga jer je naš grad jedini koji nema ovakav trg. On je naveo da je za vreme vršenja vlasti DS a u Leskovcu ugašeno 20.000 radnih mesta I to pripisao neodgovornom ponašanju u tom periodu.

Gradonačelnik Goran Cvetanović kazao je da je 2012. Nasležen dug od dve milijarde dinara , uz gomilu neplaćenih računa koji su morali da se otplaćuju.

On je napomenuo da aktuelna gradska vlast nije podigla nijedan kredit u protekle dve godine I samim tim demantovao navode da je uzet kredit od 400 miliona dinara.Cvetanović je zaključio da su zlonamerni I navodi u ovom saopđtenju koji se odnose na izgradnju novih stambenih zgrada u naselju Dubočica I naveo činjernicu da se ovom gradnjom samo poboljšavaju uslovi za unapreženje uslova života I rada stanovništva.

Cvetanović je na kraju zaključio da će se sa svojim timom I dalje truditi da Leskovac postane grad u mome će se stvoriti uslovi za otvaranje novih radnih mesta I na taj način sprečiti odliv mladih.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.