Cvetanović nastavlja da skuplja nagrade po Srbiji

Izvor: JužneVesti.com, 21.Mar.2024, 21:57

Cvetanović nastavlja da skuplja nagrade po Srbiji

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović dobitnik je statute “Kapetan Miša Anastasijević” za najboljeg gradonačelnika u Srbiji. Nova nagrada u nizu za prvog čoveka Leskovca predstavlja “obavezu da ne ponavlja greške i postavlja visoke ciljeve”.
"Obaveza da radimo još više"; foto: Grad Leskovac Ističući da nagrada nosi i odgovornost, Cvetanović je rekao da se trudi da posao koji radi sa svojim timom uvek bude usmeren ka razvoju i prosperitetu Leskovca i dobrobiti građana, a onda je pomenuo Vučića.
Uz ogromnu podršku predsednika Aleksandra Vučića i sa perfektnom saradnjom sa Vladom Republike Srbije i timom iz našeg grada, rezultati...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Cvetanović dobio još jedno priznanje Kapetan Miša Anastasijević , ovog puta za najboljeg gradonačelnika

Izvor: JUGpress.com, 22.Mar.2024, 00:46

LESKOVAC..Gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću je na današnjoj svečanosti uručena jep jedna nagrada Kapetan Miša Anastasijević, ovog puta za najboljeg gradonačelnika...Cvetanović je izrazio veliko zadovoljstvo povodom uručenja priznanja, objavljeno ej na sajtu grada...Istakao je da rad...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.