Izvor: JUGpress.com, 12.Mar.2021, 05:32

Cvetanović najavio početak izgradnje stadiona: Za koga je važna investicija od preko dve milijarde

LESKOVAC

„U toku je priprema gradskog zemljišta kako bi otpočela izgradnja stadiona“ rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović i napomenuo da su porušeni gotovo svi objekti koji su tu koristili gradsko zemljište gotovo 40 godina, a da je u korist grada rešen i sudski spor.

„Gledaćemo da rasporedimo elemente koji fizički čine sastav stadiona. Npr. u Vučju i skoro svakom većem mestu kraj Vučja, kao što su Brza, Miroševce, imate veliki broj fudbalskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << klubova, a u grdeličkom kraju je samo Grdelica. Semafor će da ode u Grdelicu iz razloga što su oni u istom rangu takmičenja kao i „Sloga“, gde će „Dubočica“ vežbati, jer tu trava može da se regenriše i obnovi, postoji i zaštitna ograda za klubove tog ranga takmičenja… U kabinetu su za to zaduženi oni koji se bave sportom, Andrija Atanasković i Stefan Kitanović, i oni će to i pratiti. Mislim da je ova investicija, koja je vredna preko dve milijarde, veoma važna stvar. Sve predispozicije smo rešili, imovinsko-pravne odnose završavamo i očekujemo da se prva faza završi u nekom vremenskom periodu od 24 meseci. Veliki sam optimista da će građani Leskovca za dve godine imati jedan prelep stadion koji će svi koji se bave sportom, kako profesionalci, tako i amateri i školarci, moći da ga koriste i budu oduševljeni. Firma koja će to da radi je posao dobila na tenderu za sva tri stadiona.“

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.