Cvetanović menja skoro ceo kabinet

Izvor: juGmedia, 12.Maj.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović menja skoro ceo kabinet

LESKOVAC –  Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kazao je juče novinarima da će promeniti veći deo svojih saradnika nakon formiranja nove vladajuće većine.

Prvi kome će se zahvaliti na saradnji je njegov šef kabineta Andrej Pavlović, najavio je.

Primiću u kabinet pravnike, ekonomiste. Morma da spremam novi kabinet i u njemu ljude koji su mnogo operativniji.  Ja nisam hteo da izgubim >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << tu decu da idu u inostranstvo. Meni trebaju ljudi koji će da projektuju, trebaju mi mladi pravnici koji će da uče zanat. Znate, svaka čast Zoranu Vukašinoviću ali ne može on vek vekova da bude tu – potrebni su mladi ljudi. Svako lobira da ima pored sebe mlade i obrazovane ljude i da iz kvantiteta dođe do kvaliteta„, naglasio je Cvetanović.

Gradonačelnik pored šefa kabineta i svog zamenika  (još uvek je to Dragan Jovanović), ima i pet pomoćnika, a on sam odlučuje da li će imenovati još nekog ili neće.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.