Cvetanović kritikovao, pa obećao da će direktora Direkcije predložiti za gradonačelnika

Izvor: JužneVesti.com, 19.Avg.2022, 17:02

Cvetanović kritikovao, pa obećao da će direktora Direkcije predložiti za gradonačelnika

Niz kritika izneo je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na rad JP Urbanizam i izgradnja, ali i najavio šta to sve preduzeće planira da uradi u naredne dve godine. Ukoliko svi najavljeni radovi budu završeni u roku, Cvetanović je direktoru tog preduzeća Novici Nikoliću obećao da će ga lično predložiti za gradonačelnika.

Dve godine od kako je formirana nova-stara izvršna vlast u Leskovcu, gradonačelnik Cvetanović je govorio o uspesima njegovog tima. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Ipak, kako to uvek biva kada Cvetanović drži slovo, njegovi saradnici strahuju ko će se od njih naći na meti kritika.

Ovoga puta to je bio direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić kome je zamereno to što retko daje tačne rokove za završetak započetih radova. S obzirom na to koliko su kasnili radovi na gradskom Trgu, ali i rekonstrukciji Bulevara Nikole Pašića, čini se da je upravo to gradonačelniku najviše zasmetalo. Nikolić budući gradonačelnik Leskovca?; foto: Arhiva JV

Govoreći o rekonstrukcijama zgrada mesnih zajednica ”Milentija Popovića” i ”Radeta Žunića”, u izveštaju direktora Nikolića pisalo je da se očekuje početak radova druge faze, vrednih 10,7 miliona dinara.

Kako je ovo direktor Direkcije lepo skrojio. Nije tačno da je ovo druga faza, nego je izabrana firma Pionir iz Vlasotinca, loša firma, tražila je aneks ugovora, nisam dozvolio, tražili još para, ja sam rek'o da mora da se raskine ugovor. Dosta je više ovakvih floskula koje lepo zvuče, ali nisu istinite. Makar kada meni servirate, onda kažite pravu istinu - bio je ljut Cvetanović.

Nije propustio priliku ni da direkotora prozove zbog toga što je ranije bio član stranke G17+, a onda krenuo da nabraja šta sve JP Urbanizam i izgradnja planira u naredne dve godine - izgradnju mostova, saobraćajnica, rekonstrukcije ulica, vodovodne mreže, vrtića, kao i rekonstrukciju zgrade Doma vojske koja bi trebalo da bude pretvorena u koncertnu salu. Dok Cvetanović drži slovo saradnici strahuju; foto: M. M.

Sve ove radove ću pratiti. Vremenski okvir, kako radovi idu i svako ko previše odstupa od onoga što piše - biće zamenjen. Radi se o ogromnim iznosima. Ako direktore sve ovo ispunite u naredne dve godine, ja znate da se ne šalim, ja ću vas predložiti za gradonačelnika i daću vam maksimalnu podršku. Treba postaviti visoke ciljeve, ali ovo sve je vrlo teško ostvarivo - rekao je Cvetanović.

Podsetimo, kada je Cvetanović krajem prošle godine na sednici Gradskog veća kritikovao rad direktora javnih preduzeća, ubrzo nakon toga direktor JKP Grdelica Goran Jović, koji je tada bio na udaru, podneo je ostavku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Cvetanović prezentovao rezultate rada u prethodne dve godine i najavio planove za naredne dve godine

Izvor: JUGpress.com, 19.Avg.2022

LESKOVAC..U Narodnom pozorištu Leskovca, nakon promotivnog filma, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović predstavio je ostvarene rezultate u periodu od avgusta 2020. do avgusta 2022. godine govoreći o projektima, programima i dešavanjima tokom ovog perioda. Izlaganje su prisustvovali i brojni leskovački...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.