Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2024, 18:42

Cvetanović imenovao pet pomoćnika gradonačelnika, među njima i svog bivšeg vozača

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, nakon imenovanja na ovu funkciju, postavio je i petoro svojih pomoćnika. Na mesto pomoćnika zaduženog za primarnu zdravstvenu zaštitu i brigu o porodici imenovana je Aleksandra Miljković, doktor medicine. Višegodišnji je profesor stručnih predmeta u Medicinskoj školi Leskovac gde je zaposlena na neodređeno vreme. Bila je član Kabineta gradonačelnika u više >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << saziva, obavljala poslove pomoćnika gradonačelnika za primarnu zdravstvenu zaštitu i socijalnu politiku.

Za ekonomski razvoj i finansije biće zadužen kao omoćnik gradonačelnika Perica Gavrilović, diplomirani ekonomista. Rođen je u Leskovcu, gde je i završio Tehničku školu „Rade Metalac“ na smeru za saobraćaj. Nakon toga završio je i Ekonomski fakultet u Beogradu. Radio je kao menadžer prodaje u inostranstvu, dok je od 2004. godine zaposlen u Gradskoj upravi grada Leskovca. Bio je vozać gradonačelnika

Jelena Stamenković, diplomirani sociolog, je postavljena na mesto pomoćnika za obrazovanje, kulturu, sport i omladinu. Diplomirala je 2017. godine na Filozofskom fakultetu u Nišu. Nakon završetka studija, obavila je stručnu praksu u Centru za socijalni rad u trajanju od godinu dana. Od 2021. godine nalazi se u kabinetu gradonačelnika na mestu pomoćnika.

Milan Đorđević, diplomirani pravnik, je imenovan na mesto pomoćnika za komunalne delatnosti i urbanizam. Završio je osnovnu školu „Vuk Karadžić“ u Leskovcu, nakon čega upisuje i završava Gimnaziju. Školavanje nastavlja na Pravnom fakultetu u Beogradu. Uspešno se bavio preduzetništvom. Posvećen je humanitarnom i volonterskom radu. Oženjen je i otac je dvojice sinova. Tečno govori engleski jezik.

Snežana Jović, diplomirani menadžer, biće kao pomoćnica gradonačelnika zadužena za poljoprivredu, zaštitu i unapređenje životne sredine. Završila osnovnu, srednju i Višu ekonomsku školu u Leskovcu. Školovanje nastavlja na Univerzitetu “MB” u Beogradu, poslovni i pravni fakultet.. Bavila se privatnim preduzetništvom, od 2013. godine je na stalnom radu u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju Leskovac.

Četvoro novopostavljenih pomoćnika su iz SNS a jedna iz Jedinstvene Srbije. (kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.