Izvor: JUGpress.com, 30.Maj.2020, 19:57

Cvetanović doneo dresove u Veliko Trnjane

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je danas u Velikom Trnjanu posetio seoski fudbalski klub a igračima je na poklon doneo dresove i lopte.

Cvetanović je medijima, koje je vodi sa sobom, i ovog puta govorio o NALED-ovom resertifikatu za grad Leskovca kao grad sa povoljnim poslovnim okruženjem.

Zanimljivo je da, iako su odbornici opozicije nekoliko puta na sednicama Skupštine grada postavljeli pitanje koliko se godišnje plaća >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << NALED-u iz budžeta grada na ime članarine, to nikada nije rečeno.

Kao povod posete je naveden prelazak ovog kluba iz gradske u međuopštinsku ligu .

Ova poseta je potvrdila da mesne zajendice koje su , po zakonu, osnovna čelija teritorijlnog orgnaizovanje, ne mogu ništa da učine bez “nekoga” iz kabineta Cvetanovića.

„Počelo se sa obećanjima i nadanjima, bilo je pokušaja Mesne zajednice da pomogne, ali nije išlo. Kada smo se lokalnoj samoupravi obratili za pomoć odmah je postalo ostvarljivo. Obratili smo se zamenici Jasmini Ranđelović i u tom trenutku snovi su počeli da se ostvaruju. Bila su nam potrebna materijalna sredstva. Grad i gradonačelnik su imali razumevanja i pomogli nam da napravimo svoju svlačionicu kako bismo mogli da se pripremamo za trening. Želim da se zahvalim na pomoći i nadam se da ćemo se kroz rezultate odužiti“ , rekao je Slobodan Nikolić, predsednik kluba.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Fudbal

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.