Izvor: JUGpress.com, 15.Feb.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović čestitao Sretenje

LESKOVAC

„Srbija danas slavi Dan državnosti i Sretenje gospodnje.

Srpski ustanici su odlučili da na dan velikog hrišćanskog praznika Sretenje, 1804. godine na Zboru u Orašcu pokrenu Prvi srpski ustanak sa Karađorđem na čelu.

Istog dana, 1835. godine u Kragujevcu je donet prvi ustav Srbije, jedan od najdemokratskijih i najliberalnijih ustava toga doba – Sretenjski ustav.

Svim građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Srbije i Leskovca čestitam Dan državnosti. Na nama je da svojim angažovanjem opravdamo sve ono što su naši slavni preci izborili za nas i našu državu. Želim vam puno zdravlja, napretka u svim sverama vašeg delovanja,” piše u dopsiu za koji se navodi da je čestitka gradonačelnika Leskovca Goran Cvetanović a upućen je sa privatne mejl adrese osobe koja se potpisala sa “Marija Mišić, pomoćnik gradonačelnika Leskovca”

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.