Cvetanović: Radi se i gradi širom Leskovca

Izvor: juGmedia, 08.Nov.2013, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović: Radi se i gradi širom Leskovca

LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izjavio je danas da se u Leskovcu gradi putna infrastruktura, uprkos teškom finansijskom stanju u Direkciji za urbanizam i izgradnju.

“I pored teške situacije u kojoj se nalazi Direkcija, kao što vidite, radi se i gradi širom Leskovca”, izjavio je Cvetanović prilikom obilaska radova u Devetoj ulici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Deveta ulica u naselju Rade Žunića na periferiji Leskovca priprema se za asfaltiranje i ona će činiti deo zaobilaznice oko Leskovca.

Direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Slaviša Zlatanović ponovio je da će ta saobraćajnica poslužiti kao privremeno rešenje za obilaznicu.

“Ona će samo privremeno poslužiti kao trasa obilaznice. U fazi smo reševanja zamršenih imovinsko pravnih odnosa na čitavoj deonici i čim ovaj posao bude završen, radovi na obilaznici biće nastavljeni, a saobraćaj izmešten onako kako je projektom planirano”, kazao je.

Projektom je predviđeno da se na dužini od 500 metara izvrši komunalno opremanje, asfaltiranje i povezivanje sa Bulevarom Nikole Pašića. Vrednost radova je 29,5 miliona dinara, a izvođač MP Baza put.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.