Izvor: JUGpress.com, 01.Apr.2021, 18:30

Cvetanović: Poslednja šansa za PWW

LESKOVAC

Gradonačelnik Goran Cvetanović komentarisao je tvrdnje da se aneksi ugovora grada sa PVV-om uvek prave na štetu grada i rekao da je tog bilo, ali ne u slučajevima kada je on radio te anekse.

„Tu su poboljšani uslovi, daleko od toga da su idealni, ali u odnosu na one anekse koje su pravili neki drugi pre nas ovaj je najbolji i u službi je građana. Inače, kada sam video da PVV ima negativni saldo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u 2020. godini to mi nije bilo logično, jer nijedna strana firma u Leskovcu ne posluje negativno, pa sam na Gradskom veću predložio da raskinemo ugovor, ako je to tako. Inisistirao sam na tome da vlasnik, koji je iz Austrije dođe i prisustvuje, i da se te stvari razjasne. Na žalost, on i svi direktori s kojima je bio u kontaktu su u izolaciji zbog kovida.“

Odbornik Nenad Zdravković je potvrdio da je tim aneksom za građane poboljšan ugovor, ali i dodao da je urađen nakon zahteva odborničke grupe „Za Leskovac-ZAJEDNO“ da se ugovor raskine. On je rekao i da će svakako podržati odluku da se raskine ugovor, jer su to već uradile neke lokalne samouprave.

Zdravkoviću je replicirao gradonačelnik Cvetanović, rekavši da je verovatno pomešao „Parking servis“ i „PVV“, s obzirom da „PVV“ postoji samo u Leskovcu i Jagodini, te shodno tome nije ni mogao da bude raskinut ugovor u mnogim gradovima, poput „Metroparkinga“.

„Mislim da im treba pružiti šansu i očekujem da će određenu sumu novca uplatiti gradu zbog kovid sistema ili naprave neko dečje igralište. Telefonom sam tako komunicirao sa njima, ali ukoliko i sledeće godine budu negativni, prvi ću biti za raskid ugovora.“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.