Cvetanović DEMOKRATE SU PRALE NOVAC u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 27.Dec.2014, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović DEMOKRATE SU PRALE NOVAC u Leskovcu

LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izjavio je danas u kompaniji »Porr, Werner i Weber« da su bivše lokalne vlasti dobile 75.000.000 dinara za čišćenje divljih deponija, ali da se ne zna na šta je taj novac utrošen.

»Predstavnici Demokratske stranke su dobili od minstarstva 75 miliona dinara za čišćenje divljih deponija u Leskovcu. Kažite mi koja je deponija za tih 75 miliona očišćena. Ja vam kažem – ni jedna«, kazao je Cvetanović koji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je u prisustvu radnika održao konferenciju za novinare sa rukovodstvom PWW-a.

Naglasio je da je vlast na čijem je čelu za nešto više od godinu dana na 75 lokacija očistila oko 100 deponija, zahvaljujući toj kompaniji, »Vodvodu« i »Komunalcu«.

»Ako su predstavnici Demokratske stranke dobili 75 miliona dinara, i nisu očistili ni jednu deponiju, a grad i građane Leskovca čišćenje ovih deponija ne košta ni jedan jedini dinar, napravite paralelu – koja je  poštena, iskrena i vredna lokalna samouprava i oni koji su samo prali novac i nisu znali ništa drugo da rade«, kazao je Cvetanović obraćajući se i radniciam PWW-a, s kojima se prethodno rukovao.

Gradonačelnik Cvetanović je takođe optužio DS za dug od milion evra prema PWW-u, koji je nasledio kada je okotbra 2012. godine preuzeo vlast u Leskovcu, a koji će biti u celosti otplaćen februara naredne godine.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.