Izvor: JUGpress.com, 15.Jan.2020, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitaoci pitaju, Vodovod odgovara

LESKOVAC

Iz leskovačkog Vodovoda stigla je reakcija na dva objaveljena pitanja čitaoca JUGPressa.

Reakciju objavljujemo u integralnoj verziji.

“Povodom teksta objavljenog na Vašem portalu dana 12.01.2020. godine, “Čitaoci javljaju: Ostavili ulicu nezavršenu”, a tekst se odnosi na ulicu Prvomajsku u Leskovcu, JKP Vodovod Leskovac >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << , dostavlja sledeću informaciju:

U toku zimskog perioda, van građevinske sezone (od 15. novembra tekuće do 15. marta naredne godine), ne vrši se asfaltiranje ulica i trotora. Naime, zbog same tehnologije procesa asfaltiranja u zimskom periodu na niskim temperaturama ne izvode se radovi na asfaltiranju. Nakon popravke havarije i zatrpavanja rova peskom i šljunkom do kote nivelete saobraćajnice, vrši se povremena dopuna rova zbog naknadnog naleganja po potrebi. Inače kvar u ulici Prvomjskoj prijavljen je 07.01.2020. godine i otklonjen je istog dana.

Takođe u tekstu “Čitaoci pitaju: Isped zgrade curi voda, u Vodovodu kažu da otklanjanje kvara mora da plate sami stanari”, od 14.01. 2020. godine, u tekstu ističete da će stanari morati da plate i račune za vodu koja curi već duže vreme. Napominjemo da zbog kvara na vodovodnom priključku na lokaciji u ul. Ilije Strele broj 6 u Leskovcu, stanari navedene stambene zajednice imaju uredno vodosnabdevanje i njihovi računi nisu i neće biti uvećani zbog kvara.

Regionalna informativna agencija JUGpress poziva građane i građanke da nam šalju fotografije, tekstove i video snimke vezane za komunalne probleme u svom komšiluku, ulici, naselju, selu, gradu ili opštini .

Vaše priloge objavićemo na sajtu JUGpressa i tako probleme učiniti vidljivim.

Vidljivost doprinosi i njihovom rešavanju.

Pozivamo vas i da nam šaljete pitanja ili dileme koje želite da iznesete pred predstavnike nadležnih organa, odnose se na probleme i pojave u vašem okruženju, a niste u mogućnosti da to direktno učinite.

Naši novinari će potražiti odgovore za vas i objaviti ih kao medijske priloge.

Mejl adresa redakcijajugpress1@gmail.com

viber 063/8549104

fejsbuk: JUGpress

tviter : JUGpress

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.