Izvor: JUGpress.com, 28.Avg.2020, 11:18

Čitaoci pitaju, JKP Grdelica odgovara : Mobilijar u selu Grdelica nikad nije bio u funkciji

LESKOVAC

Mobilijar u selu Grdelica nikada nije bio u funkciji i uklonjen je iz bezbedonosnih razloga, nalazio se na staroj stočnoj pijaci koja je imovina JKP Grdelica, dakle nije javna povrsina i nije namenjena za igranje dece, odgovorneno je JUGpressu iz ovog javnog preduzeća na pitanje da li je mobilijar iz sela Grdelica trajno uklonjen sa prostora koji je bio zarastao u travu i drugo rastinje.

Kažu da “nece biti vracene jer su one bile postavljene kada smo vrsili >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << uredjenje naseg prostora i bice postavljena ponovo kapija koja je srusena jer je zabranjen ulaz na posed koji je u nasem vlasnistvu”.

Na pitanje zašto je na prostoru gde je bio mobilijar postavljen kontejner iz JKP Grdelica je odgovoreno “Vise puta u toku godine vrsimo ciscenje toga prostora jer gradjani prosipaju smece od kako je polomljena ulazna kapija i stvaraju deponiju”.

A na pitanje “Zašto JKP Grdelica nije redovno održavala prostor na kome je bio mobilijar već je on urastao u travu i rastinje” kažu da su “juna meseca u ogranizaciji sa ostalim komunalnim preduzecima grada Leskovca vrsili ciscenje navedene lokacije, opet napominjemo da prostor nije namenjen za okupljanje i rekreaciju dece jer je vlasnistvo JKP Grdelica i zbog svega navedenog u sto kracem roku ce biti postavljena kapija na ulazu kako se ne bi nastavilo sa ponovnim stvaranjem deponije”.

Meštani sela Grdelica su živeli u ubedjenju da je to, zapravo,mobilijar postavljen za njihovu decu a taj prostor je očišćen tek posle pisanja JUGpressa.

Čitaoci javljaju: Očistili igraliste u Grdelica selo, ubacili kontejner na mesto mobilijara

Čitaoci javljaju: Očistili igraliste u Grdelica selo, ubacili kontejner na mesto mobilijara

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.