Izvor: JUGpress.com, 23.Avg.2023, 11:38

Čitaoci javljaju: Rupa na trotoaru pored pešačkog prelaza

LESKOVAC

Na uglu ulica Nikole Skobaljića i Žike Ilića Žutog postoji rupa jer se urušio šaht, javljaju čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress.

Naši čitaoci kažu da je dodatni problem što je tu tesan trotoar, a šahta je odmah pored pešačkog prelaza koji vodi od Zdravstvene stanice br. 2.

Takođe, šahta je na samom uglu dve ulice i slabo je vidljiva, naročito noću, dodaju naši čitaoci. (kraj) ČJ/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Čitaoci javljaju: Požar kod stare fabrike Džinsi

Izvor: JUGpress.com, 23.Avg.2023

LESKOVAC..Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da se crn, gust dim nadvija nad gradom i da dolazi iz pravca stare fabrike Džinsi u Radničkom naselju...Kako saznajemo, tamo se nalaze i ekipe vatrogasaca ...Dim dolazi iz pravca gde su u više navrate paljene žice zbog odvajanja...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.