Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2021, 20:53

Čitaoci javljaju: Reakcije posle revakcinacije

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da se kod nekih medicinskih rdanika, koji su se revakcinisali ovih dana navodno javile reakcije poput glavobolje, povišene temperature i bolova u nogama.

Direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević kaže za JUGpress da je primio revakcinu na kovid 19 na vreme i da je od tada prošlo više od nedelju dana.

„Nemam nikave reakcije, nikakve promene ili nispojave”, rekao je Dimitrijević >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << novinaru JUGpressa .

” Što se toga tiče, ukoliko se tako nešto desi ti podaci se dostavljaju Zavodu za javno zdravlje. Koliko znam do sada niko nije imao problema, da recimo bude životno ugrožen, ili da dobije neke druge veće komplikacije. Inače, u opisu za prijem vakcine stoji šta može da se javi od nuspojava i kada se javljaju. Recimo, u 36% slučajeva se javi povišena temperatura, u 45% malaksalost, javlja se bol u zglobovima, što su klasični, normalni i uobičajeni simptomi koji se javljaju dan-dva nakon primanja vakcine i prestanu”, objasnio je on.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Čitaoci JUGpressa javljaju: Vreće sa peskom kao privremeno rešenje za Šainovački kanal

Izvor: JUGpress.com, 07.Feb.2021, 15:00

LESKOVAC..Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da se trenutno u Šainovcu izvodi akcija privremenog zatvaranja propusta na brani na Šainovačkom kanalu vrećama sa peskom...JUGpress je više puta ukazivao na propuste u rešavanju Šainovačkog kanala na početku ovog sela zbog...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.