Izvor: JUGpress.com, 15.Feb.2024, 21:22

Čitaoci javljaju: Pored novog stadiona mladi fudbaleri se presvlače na poljančetu

LESKOVAC

Leskovac je dobio preskupi fudbalski stadion od 2,5 milijarde dinara ali se mladi fudbaleri “Dubočice” i njihovi gosti pre i posle utakmica presvlače na poljančetu.



Kako javljaju čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress i danas su to činila deca >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << iz FK “Real” Niš i FK “Dubočica”.

Naši čitaoci tvrde da je pomoćni trener, kad je ovo video, otišao kao i da stari igrači Fudbalskog kluba “Dubočica” ne igraju zbog toga što im se duguje za platu.

Sa druge strane, podsećaju naši čitaoci, ovom klubu je nedavno uplačeno 24,6 miliona dinara iz budžeta grada pa se pitaju gde su te pare i kome idu.

PIšu nam i da omladinci i kadete, oko 300 njih, trenira tri trenera sa licencom ili 100 dece i mladih je po treneru.

Pitaju i kako to onda političari tvrde da “hoćemo da vratimo kvalitetan fudbal u Leskovac”.

I ključno pitanje, za koga je građen preskupi stadion sa silnim sadržajima ako deca, koja treniraju furbal i igraju utakmice, ne mogu da se presvuku u svlačionicama već to moraju da rade na 10 današnjih stepeni na poljančetu, uz ogradu. (kraj) ČJ/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.