Izvor: JUGpress.com, 26.Sep.2021, 23:36

Čitaoci javljaju: Kosti životinja istovarene u njivama, komunalna policija ne reaguje jer su na privatnom posedu!!!

LESKOVAC

U nekoliko njiva uz put Veliko Trnjane -Palikuća istovarene su kosti i drugi ostaci od životinja iz neke klanice, javljaju čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress.

U njivama je vidljivo da je kosti doterao kamion a vlasnici jedne od njih su JUGpressu rekli da su ovo prijavili policiji, koja im je rekla da to nije njihova nadležnost.

Kosti istovarene u njivu pod detelinom i pored bašte sa paprikom su prijavili i komunalnoj policiji gde >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << im je takodje rečeneo da “nisu nadležni” jer su istovarene na privatnim parcelama!!!.

Za tu “caku” očigledno zna onaj koji je kosti istovario baš tu, u njive a ne pored samog puta.

Inače i ona prva i ova druga policija plate primaju i od poreza ovih ljudi čije njive neki klaniničar koristi kao deponiju za kosti ali, očigledno ne mogu da računaju da će ti, koje plaćaju, da štiite i njih već samo privatnike koji mogu da ih maltretiraju na ovaj način, zagadjuju im njive i sprečavaju da koristr svoju imovinu.

Jer, detelinu ne mogu da kose zbog kostiju a papriku skoro da ne mogu da beru od smrada od životinjskih ostataka.

Ovo nije prvi put da se životinjski ostaci istovaruju baš na ovom putu ali, pogadjate već, ni u predhodnim slučajevima nij otkriveno ko to radi jer su nadležni bili “nenadležni”.

Kako dobri poznavaoci prilika kažu da nije teško da se udje u trag onome, ili onima koji od tudjih njiva prave deponije za životinski otpad , jedino logično pitanje je da li to oni koje plaćaju gradjani i žele.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.