Izvor: JUGpress.com, 04.Mar.2021, 20:13

Čitaoci javljaju: Kabinet predsednika opštine Lebane kaže da su fotografije iz Štulca stare

LESKOVAC

Na objavu koju su iz sela Štulac poslali čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress danas je reagovao kabinet predsednika opštine Lebane sa zahtevom da objavimo demantij jer su, kako navode, fotografije koje smo dobili iz vremena januarskih poplava a da su rupe na puru do ovog sela u medjuvremenu popunjene.

U ovoj rekaciji nema objašnjenja za navode o tome da je veliki novca iz budžeta opštine Lebane odvajan od 2018. godine za rešavanja problema >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << puta i uličnog osvetljenja u ovom selu ali da ništa od toga nije uradjeno.

Dok čekamo na razjašnjenje tih navoda objavljujemo današnju reakciju .

“Javljamo se povodom vesti koja je objavljena danas na vašem portalu za selo Štulac. Slike koje su tom prilikom objavljene su iz perioda kada su elementarne nepogode oštetile 200 km puteva u jablaničkom okrugu. Naša opština je bila naj oštećenija. S obzirom da su naše ekipe bile angažovane u prethodnom periodu, a isti putevi sanirani dostavljamo vam fotografije sa lica mesta i molimo da obajvite DEMANT na ovu vest.

U prilogu mejla dostavljamo fotografije.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.