Izvor: JUGpress.com, 17.Apr.2023, 22:24

Čitaoci javljaju: Auto-put u Srbiji, od Leskovca do Velike Plane putuju više od pet sati

LESKOVAC

Više čitalaca Regionalne informativne agencije JUGpress čitavo popodne i veče javlja o užasnim gužvama na auto-putu od Niša do Beograda.

Tako su oni koji su pošli iz Leskovca za Beograd do Velike Plane putovali više od pet sati.

Kažu da je na auto-putu mnogo vozila ali da gužvu i zastoj prave zapravo radovi, koji traju u nedogled i zbog kojih se saobraćaj preusmerava.

>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />Vrlo slična situacije je i na novom auto-putu Miloš Veliki iz pravca Čačka.

Ovo upamtite kada vas sledeći put preko TV-a ubedjuju da Srbija ima brze auto-puteve .

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Čitaoci javljaju: Od Leskovca do Beograda putovali sedam sati “brzim auto putem”

Izvor: JUGpress.com, 18.Apr.2023, 13:56

LESKOVAC..Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javili su nam da su od Leskovca do Beograda u toku jučerašnjeg dana putovali po sedam sati...Javljaju nam da su oni koji su iz Leskovca pošli automobilom u 13 sati u Beograd stigli nešto posle 20 sati, da je suta situacija bila i sa onima...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.