Četvorogodišnjoj Loreni iz Leskovca novac neophodan za nastavak lečenja

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2023, 19:40

Četvorogodišnjoj Loreni iz Leskovca novac neophodan za nastavak lečenja

Loreni Dimitrijević iz Leskovca otkrivena je cerebralna paraliza, zbog čega ni sa 4 godine ne može da priča i hoda, a kako bi ona otišla na tretman matičnim ćelijama iz Fondacije ”Pokreni život” apeluju da je neophodno prikupiti novac.

Lorena je, kako navode iz Fondacije, rođena sa manjim obimom glave, dok su roditelji u njenom trećem mesecu primetili da se zadnji deo glave slabije razvija, zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je upućena na pregled u Tiršovu.

U Tiršovoj je vode od trećeg do osmog meseca kao mikrocefalija gde su nakon toga lekari tražili da se uradi skener glave. Skener glave je pokazao da se zadnja fontanela zatvara i da je potrebno uraditi operaciju nakon čega je uspostavljena kraniostenoza, a poništena mikrocefalija. Lorena je nakon operacije nastavila vežbe u Tiršovoj i specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu. Roditelji su poslali genetiku u Ljubljanu i čekaju rezultate - navode iz Fondacije.

Oni koji žele, novac mogu uplatiti na dinarske račune 165-7010855807-48, 160-6000000838286-13, putem PayPal naloga - Paypal.me/pokrenizivot i slanjem SMS poruke sa sadržajem 117 na broj 3800.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.