Izvor: JUGpress.com, 15.Avg.2020, 19:18

Četiri pozitivne osobe u Jablaničkom okrugu

LESKOVAC

U poslednja 24 sata stiglo je 47, za grad Leskovac 31, rezultat iz laboratorije Vatreno oko Nis.

Od toga 4 rezultata je sa pozitivnim nalazom, tri osobe su sa teritorije grada Leskovca i jedna sa teritorije opštine Vlasotince .

Struktura novo potvrdjenih je sledeća , jedna zaposlena osoba, dva penzionera i jedna nezaposlena osoba.

Od pocetka epidemije ukupan broj obolelih na nivou Jablanickog okruga je 1569 a po opstinama je : grad >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Leskovac 1249, Vlasotince 158, Bojnik 33, Lebane 79, Medvedja 44 i šest osoba sa teritorije opstine Crna Trava .Trenutno se čeka iz laboratorije “Vatreno oko” Nis  i Torlak u Beogradu 170 rezultata sa Jablaničkog okruga za osobe koje su uzorkovana u ZZJZ Leskovac I Opstoj bolnici Leskovac u prethodnim danima.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Potvrdjeni novi slučajevi korone u Leskovcu i Vlasotincu

Izvor: JUGpress.com, 16.Avg.2020, 13:59

LESKOVAC-VLASOTINCE..U poslednja 24 sata stiglo je 112, za grad Leskovac 90, rezultata iz laboratorije Vatreno oko Nis (48 rezultata) i Torlak Beograd (64 rezultata)...O toga pet rezultata je sa pozitivnim nalazom, četiri osobe sa teritorije grada Leskovca i jedna osoba sa teritorije opštine Vlasotince...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.