Četiri pacijenta preminula u kovid bolnicama u Nišu i Leskovcu, u Vranju jedan

Izvor: JužneVesti.com, 22.Apr.2021, 16:54

Četiri pacijenta preminula u kovid bolnicama u Nišu i Leskovcu, u Vranju jedan

Od 35 preminulih od posledica kovida za poslednja 24 sata, petoro su bili pacijenti Kliničkog centra u Nišu, leskovačke i vranjske kovid bolnice, pokazuju zvanični podaci. Od juče do danas testirane su 14.544 osobe, a 2.719 je pozitivnih na kovid.

U kovid objektima KC Niš, gde su preminula 2 pacijenta, hospitalizovano je ukupno 257 pacijenata, a kovid potvrđen kod 220.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 14 je priključeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju - saopštavaju iz KC Niš.

Dva pacijenta su izgubila borbu sa koronom i u leskovačkoj kovid bolnici, a u vranjskoj jedan.

U ZC Leskovac u kovid bolnici, trenutno je hospitalizovano 163 pacijenta, a kod 133 potvrđeno prisustvo virusa. U tri kovid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 97 pacijenata, a kod 89 potvrđeno prisustvo virusa - saopštavaju iz KC Niš.

Na bolničkom lečenju od kovida širom Srbije trenutno je 6.174 pacijenta, a 219 ih je na respiratorima.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.