Četiri godine zatvora za ženu koja je izazvala saobraćajku kod Leskovca

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2024, 16:58

Četiri godine zatvora za ženu koja je izazvala saobraćajku kod Leskovca

Šest dana nakon udesa koji se dogodio na auto-putu Niš-Leskovac kod sela Manojlovce, 51-godišnja žena koja je izazvala ovu nezgodu u kojoj je povređeno 9 osoba, osuđena je na kaznu zatvora u trajanju od 4 godine uz zabranu vožnje u određenom trajanju, saopštili su iz leskovačkog Osnovnog javnog tužilaštva.
U saopštenju Tužilaštva navodi se da je danas saslušana V. Đ. iz Štrpca kojoj se na teret stavljalo krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Osumnjičena je u svojoj odbrani priznala izvršenje krivičnog dela, ispitani su i oštećeni koji su otpušteni sa bolničkog lečenja, nakon čega je protiv nje podnet...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.