Izvor: JUGpress.com, 01.Apr.2021, 11:47

Cakić: Zašto je iseljena samo Demokratska stranka a ne i druge stranke koje duguju “Domu”?

LESKOVAC

Odbornik odborničke grupe “Za Leskovac ZAJEDNO” Nebojša Cakić pitao je danas direktora JP “Toplana” Dragana Stoiljkovića zašto je , zbog dugova, iseljena samo Demokratska stranka u Leskovcu a ne i ostali dužnici, Srpska radikalna stranka, Pokret socijalista i Demokratska stranka .

Cakić je pitao kako je doneta odluka da samo DS bude iseljen ali ne i ostali dužnici i zašto se selektivno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << radilo iseljvanje.

Na ovo pitanje je odgovarao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je pročitao iznose dugovanja svih ovih stranaka kao i proceduralan postupanja u tim slučajevima.

Cakić je pitao i kada će ta grupa gradjana , koja je treća po broju osvojenih mandata u Skupštini grada, dobiti prostorije na korišćenje od grada.

Nenad Zdravković iz iste odborničke grupe je rekao da je direktor “Doma” zapravo postavljen na tu poziciju da bi ugasio ovo javno preduzeće .

On je to argumentovao upisom lokala kojima gazduje “Vodovod” u vlasništvo grada.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.