Bushido: Zlatne medalje na Zrenjaninskom pobedniku

Izvor: juGmedia, 14.Dec.2015, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bushido: Zlatne medalje na Zrenjaninskom pobedniku

LESKOVAC – Takmičari Karate kluba Bushido iz Leskovca predstavljali su svoj klub i jug Srbije na juče održanom međunarodnom karate takmičenju i otvorenom prvenstvu Vojvodine „Zrenjaninski pobednik“, u konkurenciji 600 takmičara iz Srbije, Bosne, Rumunije i Mađarske.

Na ovom prestižnom i dosad najorganizovanijem takmičenju, karatisti karate >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Bushida ostvarili su stoprocentan učinak u veoma jakim konkurencijama.

U katama pojedinačno zlatnim odličjem u svojim konkurencijama okitili su se Stojković Mina i Srećković Mihajlo, a u borbama pojedinačno Đokić Aleksandar i Stojković Andrijana.

Karate klub Bushido ovim fantastičnim uspehom završio je jednu od najuspešnijih takmičarskih sezona.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Prokupačkim karatistima 8 medalja u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Dec.2015

Na 11. Međunarodnom turniru "Trofej Leskovca 2015" karatisti prokupačkog Topličanina osvojili su 8 medalja - 2 zlatne, 4 srebrne i 2 bronzane...Natalija Bogdanović je osvojila zlatnu medalju u borbama pojedinačno, i srebrnu u katama pojedinačno. Po dve medalje su uzeli i Lana Mladenović i Aleksandar...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.