Bujošević : Nema nikakvog dogovora o “Slavujevom dobu”, Cvetanović: Odradjen posao za 75 000 evra

Izvor: JUGpress.com, 12.Nov.2016, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bujošević : Nema nikakvog dogovora o “Slavujevom dobu”, Cvetanović: Odradjen posao za 75 000 evra

LESKOVAC

Ljudi koji se ozbiljno bave poslom ne mogu da se pozivaju na usmene dogovore, koji su najčešće, najjednostavniji način da se šire laži, odnosno da se prevare mogući poslovni saradnici, kaže generalni direktor RTS Dragan Bujošević u inetrevjuu za leskovački nedeljnik Nova Naša reč o pričama da je ranije postignut dogovor da RTS učestvuje u projektu „Slavujevo doba“

NNR: Šta je, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zapravo, istina o “Slavujevom dobu” i da li je postojao bilo kakav dogovor da RTS učestvuje u ovom projektu?

BUJOŠEVIĆ: Ne postoji nikakav dogovor, sporazum, ugovor između RTS i autora serije i filma “Slavujevo doba”. Samo se jednom u dnevnim novinama pojavila slična vest . Tada sam autorima obećao da ću sledeći put da demantujem njihove neistine.

NNR : Da li je neko Vas kontaktirao tim povodom?

BUJOŠEVIĆ: Pre više od godine razgovarao sam sa autorom projekta, Zvonkom Šimunecom, koji je tada nudio još neke svoje projekte. Jasno sam rekao da RTS nije zainteresovan.

NNR : Da li imate saznanja da je ranije dogovoreno emitovanje tog filma/serije na RTS-u?

BUJOŠEVIĆ: Ponavljam: u RTS ne postoji ni jedan jedini ugovor, pismo o namerama, bilo kakav papir o dogovoru sa autorima “Slavujevog doba”.

Kompletan tekst u štampanom izdanju Leskovačkog nedeljnika Nova Naša reč i na www.novanasarec.org.rs, link

http://novanasarec.org.rs/index.php/2016/11/12/dragan-bujosevic-direktor-rts-za-novu-nasu-rec-ne-postoji-nikakav-dogovor-sa-autorima-slavujevog-doba/

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.