Izvor: JUGpress.com, 27.Apr.2023, 19:00

Bronza za Leskovčanke

LESKOVAC

Na regionalnom takmičenju prvog kola C programa u ženskoj sportskoj gimnastici, koje je održano u Negotinu, takmičilo se 120 devojčica u četiri kategorije. Članice Gimnastičkog kluba „Dubočica“ od 1-4 razreda nastupile su sa dve ekipe i postigle zapažene rezultate.

Ekipa 1 je bila treća, a činile su je Anastasija Mitić, Sara Ilić, Anastasija Stojiljković, Katja Stanković i Teodora Golubović.

Ekipa 2 je bila u sastavu Mia Stefanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Janja Gavrilović, Lana Stefanović, Nina Stanisavljević i Nikolina Đorđević i osvojila je 11. mesto. U srednješkolskom uzrastu Sara Cvetković je u pojedinačnoj konkurenciji osvojila osmo mesto. (kraj)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.