Branko Ružić na Roštiljijadi

Izvor: JUGpress.com, 02.Sep.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Ružić na Roštiljijadi

LESKOVAC

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić u društvu predsednika GO SPS Leskovac Aleksandra Đurovića i direktora Turističke organizacije Žikice Nestorovića prošetao je između štandova leskovačke roštiljijade i specijalno za agenciju JUGpress i nedeljnik Nova Naša reč rekao da je ovo jedan brend Srbije.

„Ova tradicionalna >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << manifestacija pokazuje sve vrednosti koje Srbija, pre svega na polju kulinarstva, može da ponudi i Evropi i svetu. Mislim da činjenica da za nedelju dana ovde prodefiluje pola miliona ljudi nešto što govori u prilog tezi da to treba još više razvijati, ne samo u Leskovcu nego u čitavom Jablaničkom okrugu. Nije poenta da Srbija ima Exit, Roštiljijadu i Guču, nego da u svakom centru okruga i nekim drugim mestoma imamo neku turističku manifestaciju koja bi privlačila ne samo domaće, nego i strane turiste i na taj način praktično pokazali šta to Srbija ima. Leskovcu to uspeva.“

Ružić je dodao i da je medijsko pokroviteljstvo, kao i pokroviteljstvo vlade kao insistucije za ovakve manifestacije veoma dobrodošlo i važno.

„Velika je stvar i kakav je menadžment u turističkim organizacijama u pojedinim sredinama i kakvi su rukovodioci i direktori. Mislim da, na sreću, političke elite i vladajuće koalicije u Leskovcu, menadžment sasvim zadovoljavajući i da postiže svake godine sve bolje i bolje rezultate i sve bolju i bolju posteu.“

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.