Izvor: JUGpress.com, 17.Apr.2023, 18:25

Bošnjačko Jedinstvo bolje od imenjaka iz Grdelice

LESKOVAC-LEBANE

U derbiju kola, koji je odigran u Bošnjacu, sastale su se dve prvoplasirane ekipe u Južnomoravskoj okružnoj ligi, ekipa domaćeg Jedinstva i imenjak iz Grdelice.

Bio je to pravi fudbalski praznik u danu nedelje Uskršnjeg praznika koji je okupio veliki broj ljubitelja fudbalskog sporta.

Fudbaleri domaće ekipe bili su svesni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << činjenice da iz ovog susreta moraju da izađu kao pobednici, jer samo tri osvojena boda daju im šansu da se bore za šampionsku titulu. I pored ubedljivog trijumfa od 4:1, u ovom susretu Bošnjačana i viška dva boda u odnosu na rivala iz Grdelice, pitanje prvaka nije rešeno. Do kraja prvenstvene trke ima puno da se igra tako da nijeda od ove dve ekipe nema prava na kiks u susretima sa slabijim ekipama iz lige. Dobro je znano da unapred dobijene utakmice vrlo često budu prelomne kada je u pitanju konačan pobednik.

I zato se slobodno može reći da je u Južnomoravskoj okruženoj ligi izvesna samo neizvesnost kada je u pitanju koja će ekipa na kraju sezone podići šampionski pehar.

Gledaoci u Belanovcu videli su čak 11 golova, od toga napadači Poleta iz Stajkovca u sedam navrata su primorali domaćeg golmana da vadi loptu iz sopstvene mreže, a domaći igrači ekipe BSK pogotku su se radovali u četiri navrata.

Čekminci su iznenadili u Lipovici domaću Slogu pobedom 0:2, a Brestovački Železničar sa pet golova u mreži ispratio je kući fudbalere Moravca Orion iz Mrštana.

Ekipa doskorašnjeg zonaša Zloćudova ponovo igra dobro, što su na svojoj koži mogli najbolje da osete fudbaleri Donje Lomnice, koji svoje utakmice kao domaćini igraju u Šišavi. Posle dominacije u čitavom toku meča ekipa Zloćudova je slavila pobedu od 1:5. (kraj) VS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.