Bomba u dvorištu nadzornika zatvorske straže u Leskovcu

Izvor: Blic, 21.Sep.2011, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba u dvorištu nadzornika zatvorske straže u Leskovcu

LESKOVAC - Specijalizovani tim za zaštitu i spasavanje MUP Srbije demontirao je ručnu bombu koja je sinoć bačena u porodične kuće N.S, nadzornika straže u leskovačkom Okružnom zatvoru, u ulici Stanoja Glavaša na izlazu iz Leskovca. Posle demontiranja "kašikare" ponovo je uspostavljen saobraćaj na putu Leskovac - Medveđa koji je bio prekinut više od sedam sati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Kuća i dvorište N.S. su bili omeđeni policijskom trakom, a saobraćaj se preusmerava preko ulice Treća srpska udarna brigada, sve dok ekipa iz Beograda nije demontirala napravu.

Kako je „Blicu" nezvanično rečeno, "kašikara" je pronađena u plastičnoj kesi, sa odvojenim detonatorom od bombe.

Policija je privela jednu osobu osumnjičenu da je povezana sa bacanjem bombe i u toku je ispitivanje.

Policija ne dozvoljava prilaz prolaznicima i novinarima na daljini od 200 metara, a komšije kažu da su uplašeni za svoju i bezbednost svojih porodica.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bomba u dvorištu zatvorskog čuvara u Leskovcu

Izvor: S media, 21.Sep.2011

Bačena bomba kašikara na kuću nadzornika straže u Okružnom zatvoru u Leskovcu N.S. Bomba srećom nije eksplodirala. Jedna osoba jutros privedena zbog sumnje da je bacila bombu. ..U dvorištu porodične kuće nadzornika straže u Okružnom zatvoru u Leskovcu N.S. noćas je bačena bomba kašikara,...

Nastavak na S media...

Leskovac: Bomba pred kućom zatvorskog čuvara

Izvor: Mondo, 21.Sep.2011

U dvorištu porodične kuće nadzornika straže u Okružnom zatvoru u Leskovcu N.S. noćas je bačena bomba kašikara, koja nije eksplodirala.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.