Bolnici u Leskovcu uručena oprema

Izvor: B92, 23.Jan.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolnici u Leskovcu uručena oprema

Beograd -- U Leskovcu je danas proglašena pobeda u okviru akcije "Bitke za porodilišta". Opštoj bolnici u tom gradu donirana je oprema u vrednosti 31.000 evra.

Zahvaljujući donaciji kompanije "Zdravlje Aktavis" nabavljena je oprema za odeljenja pedijatrije i ginekologije (reanimacioni sto, monitor, spirometar, defibrilator, setovi za reanimaciju beba, vage za merenje, mehanička vaga, aparat za izmlazavanje mleka i inhalator), dok je za odeljenje neonatologije KBC banka donirala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reanimacioni sto u iznosu od oko 11.000 evra.

Predstavnici Fonda B92 posetili su danas Opštu bolnicu u Leskovcu i tom prilikom, u društvu donatora isporučili ovu opremu kojom su u potpunosti pokrivene potrebe bolnice.

Generalni direktor kompanije "Zdravlje Aktavis" Bojan Jović zahvalio se svim učesnicima i istakao da im je bilo lako da se odazovu ovakvom pozivu i ovakvoj akciji, jer nema plemenitijeg cilja od pomaganja najmlađima.

Ispred KBC Banke događaju su prisustvovali Marija Milenković, kao i direktor filijale ove banke u Leskovcu Zoran Đorđević, koji su izrazili veliko zadovoljstvo da je akcija u Leskovcu ovako brzo i uspešno okončana.

Direktor Opšte bolnice, dr Zoran Ćeranić se srdačno zahvalio prisutnima na njihovom doprinosu u opremanju, ne samo ovog, već i porodilišta širom naše zemlje, i poželeo da se finalna pobeda u ovoj akciji proglasi što pre.

"Današnjim uručenjem opreme, možemo da proglasimo konačnu pobedu u ovom porodilištu", izjavio je Ilir Gaši, koordinator “Bitke za porodilišta” i dodao "da nas očekuje još mnogo različitih aktivnosti tokom kojih ćemo nastaviti sa borbom za opremanje više od 50 porodilišta u Srbiji, dok se u svima ne proglasi pobeda.“

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fond B92 poklonio pedijatriji opremu od 31 hiljadu evra

Izvor: juGmedia, 23.Jan.2013

LESKOVAC – Fond B92 je u okviru akcije “Bitka za porodilišta”, poklonio Službi pedijatrije Opšte bolnice u Leskovcu opremu vrednu oko 31 hiljadu evra, saopšteno je danas u toj bolnici...“Zdravlje Acatvis” je doniralo 2,3 miliona dinara, KBC banka 11 hilajda evra, grad Leskovac 200 hiljada...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.