“Bolja Srbije” davala krv

Izvor: JUGpress.com, 15.Dec.2018, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Bolja Srbije” davala krv

LESKOVAC

Služba za transfuziju krvi, organizovala je akciju dobrovoljnog davanja ove dragocene tečnosti  u prostorijama Gradskog odbora ”Bolje Srbije”.

Ovo je deseto , jubilarno učešće članova ove političke organizacije u sličnim humanitarnim aktivnostima.

Milan Antanasijević krv daje drugi put, a da bi se priključio akciji, morao je da napusti odborničko mestu u Skupštini grada Leskovca, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koja danas zaseda:

–          Prošle godine sam dao krv prvi puta, takodje ovde. Pošto sam odbornik ’’Bolje Srbije’’ u gradskoj Skupštini, morao sam da nakratko napustim zasedanje, da bih se priključio akciji. Sam je početak, pa tokom narednih sati očekujem veći broj davalaca. Nemam u porodici davaoce, ali ih imam medju prijateljima. Smatram da su ovakve akcije neophodne i uvek ću se rado odazivati na njih.

Služba za transfuziju krvi i ”Bolja Srbija” akcije zajednički organizuju već čitavu deceniju i to uglavnom krajem godine, kada se, zbog predstojećih praznika, zalihe ove dragocene tečnosti tradicionalno drastično smanjuju, naglašava pr Službe za transfuziju, Maja Danilović.

–          U ovom trenutku, leskovačka Opšta bolnica raspolaže solidnim rezervama krvi svih grupa, tako da se kompletan operativni program prati bez problema. Ipak, ne prestajemo sa akcijama, jer se zalihe u toku praznika brže troše. Koristim priliku da najavim sledeću, 24. decembra u Domu učenika. Bićemo u učeničkom restoranu u periodu od 9 do 12 časova.

Danilovićeva je pozvala i druge političke stranke u gradu da se Službi za transfuziju pridruže u organizaciji akcija dobrovoljnog davalaštva.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.