Bez vode za vikend i slavu dvadeset četiri ulice

Izvor: JUGpress.com, 17.Nov.2017, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode za vikend i slavu dvadeset četiri ulice

LESKOVAC

JKP”Vodovod” iz Leskovca  obaveštava svoje korisnike da će, zbog radova na prevezivanju potrošača na novu vodovodnu mrežu, u subotu 18.11.2017.god., nedelju 19.11.2017.god. i sredu 22.11.2017.god. biti prekinuto vodosnabdevanje u periodu od 8  do 17 sati u ulicama Vlajkova, Dragana Tomića, Milana Dimitrijevića, Čedomira Šundrića, Kostadina >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Nedeljkovića, Bore Miljković, Pionirska, Metohijska, Dubrovačka i Veternička.

JKP”Vodovod” obaveštava potrošače da će u tom periodu na ovoj lokaciji biti postavljena cisterna za vodu, kako bi potrošači zahvatili vodu za piće i osnovne potrebe u toku dana.

JKP”Vodovod” obaveštava svoje korisnike da će, zbog radova na prevezivanju potrošača na novu vodovodnu mrežu, u subotu 18.11.2017.godine , biti prekinuto vodosnabdevanje u periodu od 8 do 17 sati u ulicama Omladinskih brigada, Tekstilnoj i Zlatiborskoj.

JKP”Vodovod” obaveštava svoje korisnike da će, zbog radova na prevezivanju potrošača na novu vodovodnu mrežu, u subotu 18.11.2017.god., doći do prekida u vodosnabdevanju u periodu od 08h – 17h u ulicama Vase Pelagić, 21.divizije, Marka Crnog, Trajka Stamenkovića i deo Ljutice Bogdana.

JKP”Vodovod” obaveštava svoje korisnike da će, zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, u nedelju 19.11.2017.god., biti prekinuto vodosnabdevanju u periodu od 8 do  17 sati u ulicama Vase Smajević, Mileta Ćalovića u deo Solunskih ratnika.

JKP”Vodovod” obaveštava svoje korisnike da će, zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, u ponedeljak 20.11.2017.god., bez  vode u periodu od 8 do 12 sati biti potrošači u ulicama Vojvođanska, Mokranjčeva, Hajduk Stanka, naselje stara stočna pijaca sve do Hisarskog kanala.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.