Izvor: JUGpress.com, 24.Jan.2022, 20:12

Bez struje sutra u tri ulice, ne navodi se razlog

LESKOVAC

Leskovačka “Elektrodistribucija” obaveštava korisnike distributivnog sistema da će biti bez električne energije u utorak, 25.01.2022. godine u vremenu od 08.30 h pa do završetka radova, a najkasnije do 12.30 h ulice: Vlajkova od br.28 do br.97, Bledska i Đermanovićeva od br.1 do br.5 u Leskovcu.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (utorak) 25. januar u Boru

Izvor: Bor030.net, 24.Jan.2022

Zbog radova na elektroenergetskom sistemu u utorak, 25. januara, jedan broj potrošača biće privremeno isključen sa elektro mreže. Iz Elektrodistribucije su saopštili da će zbog radova u trafo-stanici prekid u isporuci električne energije u periodu od 9 do 12 sati imati delovi ulica Dimitrija...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.