Bez struje danas delovi Leskovca i Bojnika

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2023, 09:48

Bez struje danas delovi Leskovca i Bojnika

Zbog radova na elektromereži danas od 9 do 14 sati biće deo naselja Hisar u Leskovcu, kao i više ulica i sela u Bojniku, saopštavaju iz Elektrodistribucije.

Bez struje će biti leskovačke ulice Balkanska broj 38 A, Fruškogorska, Hajduk Stanka broj 15, Hajduk Veljkova od broja 9 do broja 38, Hisarska brojevi 1, 38, 164 A i V, Radanska od broja 1 do broja 75, Svetoilijska sa brojevima 104, 125 i 129 i Žrtava >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << fašizma.

U Bojniku struje neće biti u ulicama 28. mart, Đuke Dinića, Boška Krstića, Svetog Save, Prvomajska, Nikolaja Dinića i Zele Veljković, kao i u selima Donje i Gornje Brijanje, Kosančić, Obilić, Granica, Ćukovac, Stubla, Zorovac, Kacabać, Zeletovo, Plavce, Lapotince, Đinđuša, Mala i Velika Crkvica, Donje i Gornje Konjuvce, Dubrava i Gornji Brestovac.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.