Besplatno učlanjenje u biblioteku do 17 sati

Izvor: juGmedia, 08.Sep.2017, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno učlanjenje u biblioteku do 17 sati

Povodom Međunarodnog dana pismenosti, Narodna biblioteka „Radoje Domanović“, danas do 17 časova besplatno upisuje sve zainteresovane građane Leskovca, a za učlanjenje je potrebna samo dobra volja i lični dokument.

Današnja akcija spada u jednu od niza akcija koje biblioteka „Radoje Domanović“ sprovodi u cilju animacije potencijalnih korisnika.

Svi koji danas postanu članovi biblioteke imaće besplatnu članarinu naredna tri meseca.

Ana Cvetanović >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << bibliotekar urednik u Narodnoj biblioteci kaže da se na današnji dan u stvari skreće pažnja na permanentno obrazovanje koje je neophodno, obzirom da je znanje priznato kao jedno od najmoćnijih oruđa za razvoj.

„Znanje je važan segment a biblioteke su u tom nekom sistemu proglašene kao ustanove od strateškog nacionalnog značaja. Od 10 do 17 sati svi zainteresovani građani mogu dobiti besplatnu člansku kartu , a ovaj dan je uvek bio frekrentan“, rekla je Ana Cvetanović.

Međunarodni dan pismenosti, koji je ustanovio UNESKO 1967. godine, ima za cilj afirmisanje važnosti pojedinca i društva u celini.

Emilija Mladenović

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.