Besplatni ginekološki pregledi za meštanke Brestovca, nije potrebna ni overena knjižica

Izvor: JužneVesti.com, 25.Sep.2023, 10:57

Besplatni ginekološki pregledi za meštanke Brestovca, nije potrebna ni overena knjižica

Meštanke leskovačkog sela Brestovac moći će od 28. septembra do 19. oktobra, četvrtkom, da obave besplatan ginekološki pregled u zdravstvenoj stanici tog sela. Iz Udruženja “Ovde ostajem”, koje je inicijator, kažu da je poseban akcenat na starijim ženama i onim koje nemaju overenu zdravstvenu knjižicu.

Ideja je, dodaje Milena Stajčić Ranđelović iz Udruženja, prevencija, informisanost i širenje svesti o važnosti ginekoloških pregleda za očuvanje reproduktivnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zdravlja.

Osim žena iz Brestovca, besplatni pregledi biće dostupni i stanovnicama Lipovice, Kutleša, Šarlinca, Draškovca, Donjeg Brijanja i drugih sela.

Žene mogu zakazati svoje preglede za 28. septembar, kao i za 5, 12. i 19. oktobar ove godine, preko broja telefona zdravstvene stanice: 016/782-222.

Inicijativu tog udruženja podržao je i omogućio Dom zdravlja u Leskovcu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Brestovcu besplatni ginekološki pregledi

Izvor: JUGpress.com, 25.Sep.2023

LESKOVAC..U Brestovcu će biti organizovani besplatni ginekološki pregledi svakog četvrtka od 28. septembra do 19. oktobra...Pregledi će se odvijati u tamošnjoj zdravstvenoj stanicia na inicijativu udruženja “Ovde ostajem”...U ovom udruženju kažu da se ovi pregledi posebnop organizuju zbog...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.