Izvor: JUGpress.com, 05.Feb.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna pripremna nastava

LESKOVAC

U vreme zimskog raspusta odvijaće se besplatna pripremna nastava za učenike osmog razreda u leskovačkoj osnovnoj školi ,,Vuk Karadžić,,.

Direktor ove škole Predrag Zdravković kaže da je cilj da se obezbedi kontinuirani rad i postignu bolji rezultati na kvalifikacionom ispitu za upis u srednje škole.

Već sledeće nedelje bez obzira na zimski odmor učenici zainteresovani za rešavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ispitnih pitanja iz matematike mogu da dodju u školu i da se jave svojim nastavnicima koji će utvrditi raspored rada za osmake, rekao ej Zdravković i dodao da se pripremna nastava tokom zimskog raspusta organizuje zahvaljujući entuzijazmu nastavnog osoblja.

Potrebne zbirke zadataka iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike i kombinovanog testa za pripremu đaka koji polažu malu maturu su odštampane i mogu se kupiti  u knjižarama Prosvetnog pregleda i drugim prodavnicama udžbenika širom Srbije ili naručiti pouzećem.

Svaka zbirka sadrži po 450 zadataka, od kojih je najmanje petina nova u odnosu na prošlu godinu a na kraju publikacije se nalaze i rešenja

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.