Beba od 12 meseci pala sa terase u Leskovcu: Lekari joj se bore za život

Izvor: Press, 22.Maj.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba od 12 meseci pala sa terase u Leskovcu: Lekari joj se bore za život

Još uvek se tačno ne zna kako je došlo do toga da dvanaestomesečno dete padne sa terase
Foto:telegraf
Beba stara 12 meseci, inače dete vlasnika turske fabrike "Džinsi Srbija" Jasina Deniza, pala je juce oko podneva sa terase njihovog porodičnog stana u centru Leskovca i u kritičnom stanju.
U leskovačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Opštoj bolnici rečeno je da je beba, sa prelomom lobanje, hitno prebačena na Dečju neurohirurgiju u Nišu gde se lekari još uvek bore za njen život.
- Slika je bila veoma potresna. Svi smo potrešeni. U mojoj doktorskoj praksi se nikada nije desio ovakav slučaj. Mi smo reagovali po hitnom postupku i poslali bebu u prave ruke - kratko je prokomentarisao direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.
Još uvek se tačno ne zna kako je došlo do toga da dvanaestomesečno dete padne sa terase sa drugog sprata na asfalt.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.