Balon sala posle pet godina

Izvor: juGmedia, 23.Nov.2013, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balon sala posle pet godina

LESKOVAC – Nakon punih pet godina od početka postavljanja balon sale kod Sloginog igrališta, ovaj sportski objekat je od danas konačno u funkciji.

„Ovo je jedan od najsavremenijih sportskih objekata u Leskovcu koji danas predajemo na korišćenje sportistima i građanima Leskovca“, rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović.

Projekat balon sale, podsetio je, urađen je još 2006. godine kada je Ministarstvo omladine i sporta izdvojilo 15 miliona dinara. Grad je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << tada preuzeo obavezu da salu završi za dva meseca i da ovaj objekat sufinansira sa dva miliona dinara.

Ta obaveza, međutim, nikada nije izvršena, a njena cerada je bila desetak puta na meti bandita, pa je poslednjih godina više ličila na dronjke.

Za konačno opremanje sale, uvođenje grejanja i ventilacije, odgovarajuće rasvete, svlačionica sa tuš kabinama i uređenje ograde, prilaza i parkinga, grad Leskovac je izdvojio preko 9,5 miliona dinara, od čega je samo za sanaciju oštećenja potrošeno dva miliona dinara.

„Kada smo preuzeli vođenje grada sebi smo dali u zadatak da da do kraja godine završimo sve započete objekte koje smo nasledili“, rekao je Goran Cvetanović.

Brigu o balon sali će najverovatnije preuzeti FK „Sloga“ a salu će, po komercijalnim uslovima, moći da koriste svi zainteresovani sportisti i građani Leskovca. Sala ima površinu 1.300 kvadrata.  Za njen konačni završetak potrošeno je preko 25 miliona dinara.

(kraj)bdi/mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.