BUKTINJA U LESKOVCU! Izgorelo skladište pogrebne opreme, vatra zahvatila i dve porodične kuće - u tom delu grada POTPUNI MRAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 05:35

BUKTINJA U LESKOVCU! Izgorelo skladište pogrebne opreme, vatra zahvatila i dve porodične kuće - u tom delu grada POTPUNI MRAK

Sve raspoložive vatrogasne ekipe su na terenu

Magacin i skladište pogrebne opreme "Bogi" u Leskovcu su potpuno izgoreli u požaru koji je izbio nešto pre 18 časova, a vatrom su bile zahvaćene i dve porodične kuće u Moravskoj ulici.

Na svu sreću povređenih nema. Kako je potvrđeno u vatrogasnoj službi, sve raspoložive ekipe su na terenu koje pokušavaju da ugase vatru.

Za sada nije poznat uzrok požara. Elektrodistibucija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je isključila struju pa je u tom delu grada potpuni mrak, a Moravska ulica je zatvorena za saobraćaj.

Na licu mesta su i policijske patrole, a gašenje požara posmatraju uznemirene komšije.

Ovo je drugi put u relativno kratkom vremenskom periodu da gori skladište ili radionica ovog leskovačkog privrednika. Veliki plamen je bio vidljiv iz više delova grada i uznemirio je Leskovčane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČAN POŽAR U LESKOVCU: Izgorela radionica pogrebne opreme, zahvaćene i dve kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021

Povređenih, na sreću, nema..U utorak uveče, oko 18:25 sati izbio je požar u Moravskoj ulici u Leskovcu, izgorela je radionica pogrebne opreme, skladište i magacin, a vatrena stihija je zahvatila još dve okolne kuće, rečeno je JuGmedii u vatrogasnoj službi...Povređenih nije bilo...U gašenju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.