BOLNICA U LESKOVCU IMA MANJE OD 100 PACIJENATA: Četiri dana zaredom bez smrtnih slučajeva

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 16:05

BOLNICA U LESKOVCU IMA MANJE OD 100 PACIJENATA: Četiri dana zaredom bez smrtnih slučajeva

Na kiseoniku 71 pacijent, a na respiratoru četiri.

Bolnica u Leskovcu, konačno, posle dugo vremena ima manje od 100 kovid pacijenta jer je u poslednja 24 sata imala svega sedam prijema, a 27 otpusta, te je ukupno hospitalizovanih 92.

- Četiri dana zaredom niko nije preminuo od kovida 19, što su sjajne vesti. I prvi put, posle dugo vremena, imamo manje od 100 pacijenata, a u decembru smoi ih imali i više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 200. Vidi se da se situacija malo smiruje - kaže direktor bolnice u Leskovcu dr Nebojša Dimitrijević i dodaje da je na kiseoniku 71 pacijent, a na respiratoru četiri.

Podsetimo, juče je do 15 časova na korona virus testirano je 11.725 građana, od kojih je 1.881 pozitivno.

Nažalost, preminulo je 23 pacijenata.

Na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 195 pacijenata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.