BEZ STRUJE 400 DOMAĆINSTAVA NA ZAVEJANOM JUGU SRBIJE

Izvor: Kurir, 19.Jan.2012, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ STRUJE 400 DOMAĆINSTAVA NA ZAVEJANOM JUGU SRBIJE

U mraku Jovanovci, Prčolovci, Mlačište, Bainci, Pavlova Gramada, Novo Selo, Gornje Romanovce, Mlađince, Dukat...

NIŠ, LESKOVAC - U planinskom području Crne Trave, Surdulice i Vlasotinca oko 400 domaćinstava zavejanih snegom još je bez struje, saopšteno je iz Privrednog društva "Jugoistok".

Bez struje su naselja Jovanovci i Prčolovci, mesta Mlačište, Bainci i Pavlova Gramada u opštini Crna Trava. Na području opštine Surdulica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bez struje su naselja Novo Selo, Gornje Romanovce, Mlađince i Dukat.

U opštini Vlasotince u prekidu je snabdevanje u mestima Kozilo i Bistrica. Na području Grdelice i Predejana u prekidu su ogranci dalekovoda za Vilje Kolo i Novo Selo.

Na području vranjske opštine bez struje je oko 50 domaćinstava na području Poljanice, u selima Strešak, Kruševa Glava i Sekirje.

Ekipe leskovačke i vranjske elektroditribucije ulažu maksimalne napore za uspostavljanje urednog snabdevanja strujom, a njihov dolazak na mesto kvara zavisi od prohodnosti zavejanih puteva snegom, navode u informativnoj službi Jugoistoka.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.