BAKA IZGORELA U POŽARU KOD LESKOVCA: Komšije odmah dotrčale da pomognu, vatrogasci veruju da je jedna stvar izazvala tragediju

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 00:14

BAKA IZGORELA U POŽARU KOD LESKOVCA: Komšije odmah dotrčale da pomognu, vatrogasci veruju da je jedna stvar izazvala tragediju

Sumnja se da je požar izazvao žar iz peći.

U velikom požaru koji se danas popodne dogodio u porodičnoj kući u leskovačkom selu Šišince izgorela je starija žena(75) iz za sada nepoznatih razloga.

Selo Šišince udaljeno je oko četiri kilometara od Leskovca, na putu za varošicu Vučje, u kojem živi oko 600 stanovnika uglavnom starije dobi.

U selu se gotovo svi poznaju, pa posle izbijanja požara u gašenju su prvi pritekli ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz komšiluka.

Kako saznaju mediji, leskovački vatrogasci su na lice mesta pristigli u rekordno kratkom vremenu, odmah po dojavi o požaru, ali starici nije bilo pomoći.

Požar su gasile tri vatrogasne ekipe iz Leskovca i on je tokom ove večeri lokalizovan.

Šta je izazvalo ovaj požar utvrdiće istraga.

Nezvanično, sumnja se da je do požar izazvao žar koji je ispao iz peći pored koje se starica grejala...

Iako u leskovačkom kraju zima još nije ozbiljno zapretila evidentirano je nekoliko požara u kućama i to uglavnom iz nepažnje, zbog loših instalaciija ili zbog nedovoljno očišćenih dimnjaka.

Podsetimo, pre nekoliko dana došlo je do iznendnog požara i u leskovačkom naselju Bobište u kojem je vlasnicima požar naneo ozbiljnu štetu, a vlasnik kuće (68) je od pretrpljenog stresa preminuo.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.